Marketing ügynökség? Ne keress tovább, itt a Red Button!

Marketing ügynökség segítségével a márkád úgy tündököl, mint egy rocksztár! Csak annak kell marketing ügynökség, aki többet szeretne eladni! Marketing ügynökség – találj rá az igazira, és engedd, hogy az eladásaid a sztratoszférába repítse! Ezt a cikket csak akkor olvasd el, ha a marketing ügynökség, akivel dolgozol, gyenge az értékesítésben
Mit tud a jó marketing ügynökség? Mármint azon kívül, hogy a terméked eladásait a sztratoszférába emeli?

A Red Button Marketing Ügynökség 2014-ben alakult, azzal a céllal, hogy kiváló reklámszolgáltatást nyújtson fogyasztási cikkeket gyártó cégek részére. Azoknak ideális velünk dolgozni, akik többet várnak, mint amit egy hétköznapi reklámcég nyújthat.

A vállalkozást közösen vezeti egy grafikus és egy közgazdász. Az eltérő háttérből adódóan merőben eltérő látásmóddal keressük a megoldást az előttünk álló feladatokra és az ebből adódó feszültség eredményez szemet gyönyörködtető és egyszerre eladásösztönző megoldásokat.

Miben ad többer egy marketing ügynökség?

Munkánkban egyaránt érvényesül a precizítás, a modern, friss szemléletmód és a kiemelkedő látvány. Ügyfeleink számára komplex megoldásokat nyújtunk számos területen. Koncepciókban gondolkodunk, integrált kampányokat tervezünk, hatékony eszközöket ajánlunk, azok grafikáját megtervezzük és megvalósítjuk, akár online, akár offline médiumról van szó.

Hiszünk a hosszú távú együttműködésben, a visszatérő, elégedett ügyfelek jelentik számunkra a legjobb referenciát.

Kezdetben FMCG ügyfelekkel dolgoztunk, később OTC és Pharma vállalatokkal bővült a portfóliónk. Dolgozunk innovatív kkv-knek és egyéni vállalkozóknak is. Célunk, hogy ezen a területen minél több vállalkozásnak segítsünk trendi és funkcionális arculatot kialakítani és kiaknázni az offline és online marketing lehetőségeit.

A jó marketing ügynökség alapja a lelkesedés az újdonságok iránt, néhány extrém hobbi, és a nyitottság mások őrültségeire. A vérbeli marketinges kalandot szimatol mindenhol, amerre jár, a kis közért alsó polcától a szilikon völgy rangos konferenciáján át Seth Godin blogjáig. Ha nap, mint nap a megszokott sémák szerint dolgozunk, nem érhetünk el kimagasló eredményeket. Azért van szükség ügynökségre, hogy a megvalósíthatóság határán belül a legextrémebb, leginnovatívabb, leglátványosabb megoldásokat találja meg a márkád részére, hogy az valóban kiugró eredményeket érhessen el, akár eladásról, akár image építésről, akár ismertetésről van szó.

A saját életünkben is folyamatosan innoválunk, új megközelítéseket próbálunk ki, járatlan utakon járunk. A kísérletezgetéseink új távlatokat nyitnak, eddig ismeretlen lehetőségekkel. Ügyfeleink nem száraz profitmaximalizáló megoldásokért fordulnak hozzánk, hanem olyan ötletekért is, melyek megfűszerezik a márkájukat és élettel töltik fel a kommunikációt.

A marketing teljes spektrumában jelen vagyunk.

Grafika

Logo tervezés, arculattervezés, key visual tervezés, key visual adaptáció különböző eszközökre, online grafika (weblap, banner, Facebook poszt)

Bármilyen offline, vagy online marketing eszközben gondolkozol, először grafikát kell tervezned hozzá. Lehet nulláról, teljesen új grafikát tervezni, lehet meglévő key visual alapján a grafikát megadott méretre adaptálni és a kettő között még számos átmeneti megoldás létezik.

logó tervezés, marketing ügynökség, Red Button

Egy valamirevaló marketing ügynökség az összes fenti területen hatékony segítséget nyújt Neked. Mind közül a leglátványosabb az új grafika alkotása. Egy új logo létrehozása, vagy egy új key visual (arculati anyag) megtervezése elképesztően izgalmas kreatív utazás.

Szeretnél többet tudni a grafikai megoldásainkról?

Írj nekünk!

Elsőként össze kell állítanod egy inspiráló briefet, amiből az ügynökséged dolgozhat. A briefnek tartalmaznia kell az összes lényeges információt a márkáról, a gyártó vállalatról, a célcsoportról és a piaci környezetről. Fontos, hogy minél pontosabban írd bele a céljaidat a kampánnyal, támaszd alá adatokkal, számokkal. Egy jó brief összeállítása komoly feladat, érdemes rászánni az időt és az erőforrásokat. Ha készen vagy, leadod az ügynökségnek, majd vársz – tipikusan 1-2 hetet.

Ez idő alatt először elemezzük a kapott infomrámációkat. Elmerülünk a célcsoportban, tanulmányozzuk a konkurenciádat, megnézünk a korábbi sikeres és kevésbé jól sikerült kampányokat. Ezt követően górcső alá vesszük a tevékenységedet, a márkáidat, termékeidet, korábbi kommunikációdat, elhelyezünk a piacon a konkurensekhez képest, elemezzük az erősségeidet és a gyengeségeidet.

Amint az elemzés végére érünk, már kialakul bennünk egy általános kép a termékedről és a piacodról és megértjük az előtted álló kihívásokat és célokat. Ekkor még mindig nem állunk neki a tervezésnek, hanem felállítunk néhány kreatív irányt. Kiknek szóljon a kommunikáció, mi legyen a kulcs üzenet, milyen termékelőnyt hangsúlyozzon.

Csak azt követően látunk neki a tervezési munkának, hogy az irányokat fixáltuk. Onnan viszont akár több grafikussal is dolgozunk az egyes koncepciók kidolgozásán. Ahogy haladunk előre, elkezd kikristályosodni 4-5 konkrét terv. Ebből a legjobban sikerült 2-3-at mutatjuk be Neked. Itt jutunk el a prezentációig, ekkor hallasz rólunk először.

logó tervezés, marketing ügynökség, Red Button

Bemutatjuk a terveinket, személyesen, vagy egy emailes prezentációban, és az utat, ami idáig vezetett, amivel alátámasztjuk a döntéseinket. Az elemzéseinket a célcsoportról és a piacról, a kulcs gondolatokat (key insight), amire felépítettük a vizuális világot és a szlogent.

Ha átolvastad a prezentációt, rajtad a sor, hogy kiválassz egy verziót, amit véglegesre fejlesztünk, és módosítunk a visszajelzésed alapján. Már majdnem megvagyunk! A végső lépés, hogy az elkészült key visualt adaptáljuk a megfelelő méretekre és formátumokra – facebook háttérre, katalógus borítóra, rágogumi papírra, amire csak szükséged van.

Szeretnél többet tudni a grafikai megoldásainkról? Írj nekünk most!

Dtp, kiadványszerkesztés, tördelés, trade marketing kiadványok, sales folder, termékválaszték, katalógus, kereskedői promóciós anyagok

Elképzelhető, hogy már van kész grafikád, de még nem tudod, hogyan öntsd formába, mi lesz az a végső kimenet, amin eljuttatod a vevőidhez. Egy prémium kialakítású katalógus? Egy lapozgatható pdf? Vagy egy kisebb léptékű anyagban gondolkozol, mint egy Sales Folder, ami kifejezetten egy termékcsoportra fókuszál?

Esetleg a kettő között vagy, szeretnéd az összes termékedet megjeleníteni, de minél tömörebb és átláthatóbb formában, ezért egy termékválaszték a megoldás számodra?

Bárhogy is legyen, érdemes konzultálnunk. Ha egy profi marketing ügynökség foglalkozik a kiadványaiddal, akkor sokkal többet kapsz, mint elképesztő grafikát. Az alábbi szempontokat is szem előtt tartjuk:

  • eladásösztönzés, forgalom maximalizálás
  • vevőközpontú kialakítás
  • szektorspecifikus stílus és megfogalmazás
  • nyomdai gyártás optimalizálás
  • helyesírás és stilisztikai tanácsadás
Kereskedelmi marketing anyag tervezésén gondolkozol? Vagy már van egy meglévő anyagod, amit kicsit átdolgoznál?

Dobj egy mailt!

Gyártások

Ofszet nyomdai gyártások (pl. Szórólap, plakát, katalógus, brosúra), digitális nyomdai gyártások (pl. Wobbler, biztonsági kapu dekor), roll-up, molinó, pop-up fal, bolti POS anyagok (display, tálca, wobbler, biztonsági kapu dekor, padlómatrica, belógó, polcvég dekoráció, polccsíkok, raklaptakaró fólia), OTC és patikadekorációs anyagok (letépő tömb, poszter, shelf talker), ablakfóliázás

termék kép, Jagermeister, marketing ügynökség, Red Button

Sokan nem tudják, hogy egy marketing ügynökség a tervezésen kívül a gyártásban is legalább olyan jelentőset alkot. Úgy érdemes rá tekinteni, mint a reklámszakma ezermesterére. Ha valamire egy ügynökség azt mondja, hogy nem tudja, akkor az valószínűleg nem is létezik.

Az csak természetes, hogy a nyomdai és digitális gyártások teljes palettájával állunk az ügyfeleink rendelkezésére, de szeretnék most megosztani néhány valóban különleges projektet, hogy betekintést kaphassatok abba, hogy mire vagyunk képesek.

Egyszer karácsonyi hógömböt kértek tőlünk, benne egy szamba busszal és egy szarvassal, amin a cég logója látható. A projekt végül nem valósult meg, de nem rajtunk múlt, a látványtervet elkészítettük és valahol belső Kínában még most is meglehet a prototípus, amit a gyártó partnerünk elkészített.

Az egyik ügyfelünk szeretett volna egy hangversenyzongorát belógatni az egyik pláza főbejárata elé.

Természetesen makettet készítettünk, ami így sokkal könnyebb volt, mit az eredeti tárgy, de ez alulnézetből, húsz méter távolságból nem látszott, megoldottuk.

És hogy ne csak a sikerekről essen szó, egyszer megkeresett egy cég, hogy egy kis tálban műhavat szeretne küldeni az ügyfeleinek karácsonyi ajándéknak. Az elképzelése az volt, hogy ebből az íróasztaluknál építhetnek egy hóembert. Sajnos ebben nem tudtunk segíteni. Ha Neked esetleg van ötleted, hogy ezt hogyan lenne érdemes, írd meg nekünk.

Egy másik partnerünk az épülethálóját szerette volna eredetibbé tenni. Mivel forró italt népszerűsített, ezért adta magát az ötlet, hogy az ital gőzölögjön a januári fagyban. Megoldottuk.

Iroda dekoráció

A marketing egy speciális ága az iroda dekoráció. Ez két fő területet takar. Az egyik a brandingelt információs táblák tervezése és gyártása. Ide tartoznak a tárgyalófeliratok, szobaszámok, emeletszámok és minden tájékoztatás, ami az iroda használói számára fontos lehet.

iroda dekoráció, marketing ügynökség, Red Button

A másik terület az iroda szépítése corporate marketing anyagokkal. Például falmatricák, üvegfóliák, poszterek, logo megjelenítések, belógatott táblák és ablakmatricák alkalmazása, vagyis olyan grafikák, amik élettel töltik meg a kezdetben steril irodateret.

Ezek a nagyméretű grafikák kiemelnek egy-egy jellegzetes élethelyzetet egy cég életéből, amit profi fotókon keresztül mutatnak be. Van olyan cég, ami az évszázados történetéből válogat régi fotókat, van, aki modern képeket választ, amin látszanak a termékek, azok az emberek, akik nap mint nap dolgoznak azért, hogy a termék eljusson a gyárból a fogyasztókhoz. A lehetőségek száma korlátlan és éppen ezért olyan izgalmas minden irodadekorációs projekt.  

Díjak, plakettek

Bármilyen alkalomra, céges ünnepségre, díjátadóra, versenyre tudunk díjakat készíteni. Tudunk teljesen egyedi díjat tervezni, vagy kész katalógusból rendelésre készíttetni. A felhasznált alapanyagok köre nagyon széles, üveg, plexi, fa, fém, vagy ezek ötvözete.

Logozott ajándéktárgyak

A végére maradt kicsi, színes terület valójában egy önálló, hatalmas univerzum. A logozott pólóktól az egyedileg gyártott pendrive-okon át az egyedileg gyártott, ráégetett logos kerámiacsészékig nagyon széles az ajándéktárgyak spektruma, amikkel foglalkozunk.

Ha a marketing tervezés bármely szakaszában elakadsz és kérdésed van,

vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk!